930 x122 grota rece

craciun

POLIȚIȘTI, JANDARMI, POMPIERI, MOBILIZAȚI ÎN ARGEȘ PENTRU CRĂCIUN ȘI ANUL NOU

Autoritățile argeșene au mobilizat importante forțe de ordine pentru Crăciun și Anul Nou.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Pe parcursul sărbătorilor de iarnă în județ vor acționa în fiecare zi câte 290 de polițiști, 260 de jandarmi și 360 de lucrători de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Vor fi supravegheate în special locurile în care se vor organiza focuri de artificii, piețele, târgurile, zonele turistice și de agrement, vecinătățile bisericilor și ale pădurilor, pentru prevenirea unor eventuale cazuri de tăieri ilegale de brazi. De asemenea, polițiștii rutieri vor asigura un trafic auto fluid mai ales pe autostrada Pitești-București, pe DN 65 pe tronsonul Pitești-Lunca Corbului, pe DN 73 pe tronsonul Pitești-Câmpulung Muscel-Fundata, pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea și pe toate drumurile și traseele de acces către zonele turistice.

La rândul lor, inspectorii sanitar-veterinari vor verifica respectarea condițiilor sanitar veterinare în târgurile de animale, piețele agroalimentare, în unitățile de comercializare a produselor alimentare de origine animală și în hipermarketuri și alte magazine. Va fi asigurată permanența la toate circumscripțiile sanitar veterinare și pentru siguranța alimentelor pentru efectuarea examenelor trichineloscopice în Pitești (piața Ceair, piața Găvana și piața Smârdan), în Câmpulung Muscel (piața Jurământului), Curtea de Argeș (piața Centrală și piața Ivancea) și în Mioveni (piața Dacia). În Topoloveni și în restul localităților aceste examene se fac la sediile cabinetelor medicale veterinare.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90