EcoMoto 930×122

amenzi

POLIȚIȘTII ARGEȘENI AU FĂCUT „PRĂPĂD” PRINTRE ȘOFERI

În ultimele 48 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti din județ au dat aproape 500 de amenzi, în valoare totală de peste 200.000 de lei.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

De asemenea, polițiștii rutieri argeșeni au reținut 39 de permise de conducere și au retras 18 certificate de înmatriculare.

Viteza excesivă și conducerea sub infuența băuturilor alcoolice s-au numărat printre abaterile sancționate sever de polițiști.

Citiți și: ”Benzinarii” nu se mai satură! Șoferi revoltați!

Au existat și cazuri de șoferi pe numele cărora polițiștii au întocmit dosar penal. Este și cazul unui șofer în vârstă de 21 de ani din comuna Albeștii de Argeș, prins în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Basarabilor din municipiul Curtea de Argeș având valabilitatea numerelor provizorii expirată. Acest tip de infracțiune este pedepsit de lege cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90