930 x122 grota rece

cod rosu

POSIBIL COD ROȘU ȘI GER NĂPRASNIC. ANUNȚUL FĂCUT AZI

Posibil cod roșu și ger năprasnic. Anunțul făcut azi. Reprezentantul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) a făcut anunțuri îngrijorătoare în ședința de astăzi a Comandamentului de Iarnă de la Ministerul de Interne.

Citiți și: Semnal de alarmă din partea meteorologilor: suntem în pragul alertei de Cod Roșu

Potrivit sursei citate, este posibil ca mâine să fie emis cod roșu (cel mai grav) de viscol în zone în care vântul la rafală va avea viteze de peste 90 de km pe oră, determinând o vizibilitate către zero. Codul roșu ar putea fi emis în intervalul orar 8-14 pentru: estul județului Buzău, vestul județului Brăila, zona central-nordică din Ialomița și extremitatea sud-estică a județului Vrancea.

După ninsori și viscol va urma ger năprasnic. Reprezentantul ANM a anunțat că sâmbătă, 7 ianuarie 2017, ar putea fi emis cod galben de temperaturi foarte scăzute pentru mai multe zone din țară, inclusiv partea de sud. Conform sursei citate, maximele din timpul zilei se vor situa între minus 17 și minus 10 grade Celsius, iar minimele din timpul nopții, între minus 24 și minus 12 grade.

Citiți și: Alertă meteo de vreme severă! Fenomene periculoase

Amintim că Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi un cod galben de ninsori însemnate cantitativ și local viscolite și un codul portocaliu de viscol puternic. Toate detaliile, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3