Donaris 930 x 122

cod rosu

POSIBIL COD ROȘU ȘI GER NĂPRASNIC. ANUNȚUL FĂCUT AZI

Posibil cod roșu și ger năprasnic. Anunțul făcut azi. Reprezentantul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) a făcut anunțuri îngrijorătoare în ședința de astăzi a Comandamentului de Iarnă de la Ministerul de Interne.

Citiți și: Alertă! Argeșul lovit de un cod roșu de furtuni!

Potrivit sursei citate, este posibil ca mâine să fie emis cod roșu (cel mai grav) de viscol în zone în care vântul la rafală va avea viteze de peste 90 de km pe oră, determinând o vizibilitate către zero. Codul roșu ar putea fi emis în intervalul orar 8-14 pentru: estul județului Buzău, vestul județului Brăila, zona central-nordică din Ialomița și extremitatea sud-estică a județului Vrancea.

După ninsori și viscol va urma ger năprasnic. Reprezentantul ANM a anunțat că sâmbătă, 7 ianuarie 2017, ar putea fi emis cod galben de temperaturi foarte scăzute pentru mai multe zone din țară, inclusiv partea de sud. Conform sursei citate, maximele din timpul zilei se vor situa între minus 17 și minus 10 grade Celsius, iar minimele din timpul nopții, între minus 24 și minus 12 grade.

Citiți și: Alertă meteo! Argeșul, lovit de caniculă și apoi de furtuni!

Amintim că Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi un cod galben de ninsori însemnate cantitativ și local viscolite și un codul portocaliu de viscol puternic. Toate detaliile, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90