930×122 CUMPANA 5

aninoasa

POTOP ÎN ARGEȘ! POMPIERII, ÎN ALERTĂ (GALERIE FOTO)

Zeci de pompieri militari și civili argeșeni au intervenit exemplar în localitățile din județ afectate ieri de ploile abundente și de grindină. Cu autospeciale, motopompe și camioane, pompierii au ajutat populația care a avut de suferit de pe urma inundațiilor în comunele Berevoești și Aninoasa și în municipiul Câmpulung Muscel.

Citiți și: Argeș. O femeie a fost găsită fără viață

În Berevoești echipajele de pompieri au acționat, inclusiv cu un buldoexcavator, pentru decolmatarea unui canal și a unor rigole de scurgere, obstrucționate de aluviuni. De asemenea, au folosit motopompe pentru evacuarea apei din beciurile unui număr de 10 gospodării (7 din Berevoești și 3 din Aninoasa).

Amintim că în Berevoești grindina a fost violentă. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/grindina-violenta-in-arges-imagini-incredibile-galerie-foto/.

Citiți și: Argeș. Incident șocant! Un bărbat este transportat la spital

„Militarii rămân în continuare la datorie pentru limitarea și înlăturarea efectelor fenomenelor meteo și hidro manifestate la nivelul județului.”, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș. (Foto: ISU Argeș)

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3