930 x122 grota rece

campanie

PREMII SURPRIZĂ DE LA PROFESIONAL NEW CONSULT

Pentru că vara se apropie, firma Profesional New Consult doreşte să o întâmpine cu o campanie fulger. Este o campanie prin care se vor oferi tricouri personalizate de bumbac pentru orice înscriere făcută în perioada 15.05.2016 – 31.05.2016 la cursurile organizate de firmă. Detalii, pe site-ul www.profesionalnewconsult.ro.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Primele 20 de persoane care se înscriu la cursurile organizate în Piteşti şi care achită integral cursul dorit vor câştiga garantat o reducere de preţ şi un tricou personalizat oferit de firma organizatoare. Promoţia le este adresată exclusiv persoanelor fizice care se înscriu în perioada 15.05.2016 – 31.05.2016 la cursurile organizate în Piteşti.

Puteți alege între cursurile de Management și Carieră (Inspector Resurse Umane, Contabilitate, Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă, Specialist Management Deşeuri), de Înfrumusețare (Machiaj, Masaj, Coafor, Stilist Unghii, Frizer), de Tehnice și Meserii (Operator CNC, Tehnician Electronist, Metrolog), cursuri de Turism, de Agricultură sau ISCIR.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Important! Înscrieți-vă la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe data de 31.08.2016 și veţi intra în campania cu premii denumită generic „O vară a cunoaşterii”: http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data mai sus menţionată şi să participaţi la acestea, intrând astfel în competiţia la finalul căreia veți putea câştiga premii însemnate: televizor, tabletă, telefon mobil. Mai multe înscrieri, mai multe șanse de câștig!!!

Pentru înscrieri, adresa firmei este în Piteşti, strada Victoriei, nr. 36, lângă pub-ul Guiness. Detaliile campaniei le puteți primi la următoarele coordonate:

Telefon – 0784.045.025, 0725.420.330 sau 0784.333.777

E-mail – office@profesionalnewconsult.ro.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90