930 x122 grota rece

catalin radulescu

PREȘEDINTELE PSD DIASPORA: „JEGURILOR DE JURNALIȘTI!”

Vă vine să credeți că un individ cu un asemenea limbaj este deputat de Argeș în Parlamentul României și președintele PSD Diaspora?

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Iritat că aseară l-am ironizat public pe pagina mea de Facebook pentru o greșeală gramaticală de râsul curcilor, gramatică elementară, Rădulescu Cătălin îmi transmite astăzi, tot pe Facebook, dar în privat, următorul mesaj:

Aseară, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat la închisoare cu suspendare într-un dosar DNA http://epitesti.ro/stiri/justitie/deputatul-psd-de-arges-catalin-radulescu-a-fost-condamnat/ Rădulescu Cătălin a publicat pe pagina lui de Facebook o lungă „jelanie”:

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție care va bucura mulți elevi, părinți și profesori!

„Plâng într-una”, se tânguia parlamentarul, lovind letal biata gramatică a limbii române. Legat, domnule! Nu dumneata, cuvântul! „Întruna”, adică „neîncetat”, „neîntrerupt”, „fără oprire”! În contextul dat, cuvântul este adverb și se scrie legat.

Nu dau aici lecții de gramatică unui individ ca Rădulescu Cătălin. Nici nu mă cobor la limbajul de mahala al președintelui PSD Diaspora. Doar întreb: având în vedere antecedentele similare ale lui Rădulescu Cătălin, cum este posibil ca PSD să susțină un om cu un asemenea limbaj? De ce îl tolerează Liviu Dragnea?

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90