930X122 MAIA

accident

PRIMAR ARGEȘEAN, RĂNIT ÎN ACCIDENT

Primarul comunei argeșene Bălilești, Victor Cătălin Turturică (PSD), a fost rănit într-un accident de circulație care s-a produs astăzi, în jurul orei 11:10, în Mărăcineni, pe DN 73 Pitești – Câmpulung, pe sensul de mers către Câmpulung.

Citiți și: Pitești. Accident cu trei mașini la Centrul de Afaceri!

Potrivit diagnosticului preliminar, primarul ar fi suferit o contuzie cervicală, fiind transportat la spital pentru investigații medicale.

Accidentul ar fi avut loc din cauza unui șofer de 27 de ani din municipiul Câmpulung Muscel. Conducând o autoutilitară Mercedes, acesta nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în mers, lovind în partea din spate mașina din fața sa, o Dacia Duster la volanul căreia era primarul (în vârstă de 50 de ani).

Citiți și: Argeș. Au început accidentele!

În urma impactului, mașina condusă de primar (mașina de serviciu) a fost proiectată în autoturismul din față, o Dacia Logan, condusă de un șofer de 40 de ani din comuna Davidești.

Amintim că acum zece zile, pe 5 iulie 2019, un alt primar PSD din județul Argeș a fost rănit într-un accident rutier produs tot pe DN 73, dar în Mihăești. Este vorba de primarul comunei Mioarele, Ioan Damian Poștoacă. Și acesta conducea tot o Dacia Duster, mașina Primăriei (subiectul pe larg, AICI).

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Donaris 570×90