New Profesional Consult 930 x 122

arbori

PRIMĂRIA ANUNȚĂ: ÎN PITEȘTI VOR FI PLANTAȚI TEI, PLATANI ȘI MAGNOLII

În Pitești lucrările din așa-zisul proiect de regenerare urbană, finanţat în principal din fonduri europene, a ajuns la un grad de realizare de 70%. Conducerea Primăriei susţine că proiectul va fi finalizat până la sfârşitul anului, conform contractului.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

După ce a culcat la pământ sute de pomi, aceeași conducere a municipalității se bate cu pumnul în piept, anunțând că următoarea etapă importantă a proiectului ar fi plantarea pe domeniul public, în zonele afectate, a circa 1.200 de arbori ornamentali. Ar fi vorba, potrivit sursei citate, de platani, tei şi magnolii.

Conducerea Primăriei Pitești reiterează faptul că numărul arborilor care urmează să fie plantați va depăși numărul arborilor măcelăriți.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Despre sălbatica tăiere a pomilor de pe domeniul public din cauza operațiunii prin care Piteștiul a fost „îngropat” în beton puteți citi și aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/pitesteni-revoltati-in-loc-de-spatii-verzi-ne-dati-betoane-si-asfalt/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/apel-din-gavana-catre-primarie-nu-ne-taiati-pomii/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90