SMART KIDS 930X122

bradu

Primăria Bradu, în doliu!

Primăria Bradu, în doliu.

Citiți și: Argeș. Este gratuit pentru locuitorii din această comună!

Dan Stroe, primarul comunei Bradu, anunță că azi-dimineață o veste „șocantă și tristă a căzut ca un trăsnet peste angajații Primăriei Bradu”.

„A trecut la cele veșnice, atât de timpuriu, colega noastră de la compartimentul Starea civilă, Tudora Georgeta, unul dintre cei mai vechi funcționari. Exprim în numele tuturor colegilor regretele noastre profunde și transmitem condoleanțe familiei atât de greu încercate prin pierderea unei soții, fiice și a unei sore devotate și iubitoare.

Citiți și: Argeș. Străzi modernizate și aduse la cele mai înalte standarde

De asemenea, aducem un ultim omagiu aceleia care, prin valoarea sa profesională și umană, prin loialitate, si-a dăruit întreaga forță de viață și credință slujirii binelui public al instituției aproape 30 ani. Lasă, prin plecarea ei dintre noi, un gol greu de umplut în instituția noastră, dar și în sufletele și inimile celor care au iubit-o și prețuit-o.

Îi vom purta, mulți ani de-acum înainte, o amintire vie și luminoasă, a unei prietene loiale și colege devotate. Dumnezeu s-o aibă în Paza Sa, iar noi s-o pomenim și să-i păstrăm vie și neștearsă, amintirea. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească!”, transmite primarul Dan Stroe.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

RAW FOTO 570 X 90