Donaris 930 x 122

bradu

Primăria Bradu, în doliu!

Primăria Bradu, în doliu.

Citiți și: Încă un foraj pentru apă potabilă la Bradu

Dan Stroe, primarul comunei Bradu, anunță că azi-dimineață o veste „șocantă și tristă a căzut ca un trăsnet peste angajații Primăriei Bradu”.

„A trecut la cele veșnice, atât de timpuriu, colega noastră de la compartimentul Starea civilă, Tudora Georgeta, unul dintre cei mai vechi funcționari. Exprim în numele tuturor colegilor regretele noastre profunde și transmitem condoleanțe familiei atât de greu încercate prin pierderea unei soții, fiice și a unei sore devotate și iubitoare.

Citiți și: Bradu: Ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență

De asemenea, aducem un ultim omagiu aceleia care, prin valoarea sa profesională și umană, prin loialitate, si-a dăruit întreaga forță de viață și credință slujirii binelui public al instituției aproape 30 ani. Lasă, prin plecarea ei dintre noi, un gol greu de umplut în instituția noastră, dar și în sufletele și inimile celor care au iubit-o și prețuit-o.

Îi vom purta, mulți ani de-acum înainte, o amintire vie și luminoasă, a unei prietene loiale și colege devotate. Dumnezeu s-o aibă în Paza Sa, iar noi s-o pomenim și să-i păstrăm vie și neștearsă, amintirea. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească!”, transmite primarul Dan Stroe.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441