Donaris 930 x 122

Pitesti

PROIECTUL PENTRU TERENURI DE SPORT ȘI PISTE PENTRU BICICLIȘTI ÎN TRIVALE, BLOCAT

Primăria Piteşti a făcut toate demersurile necesare pentru a prelua de la Ministerul Apărării Naţionale un teren de 66.400 de metri pătraţi situat lângă cimitirul „Sfântul Gheorghe”, la intrarea în cartierul Trivale.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Deşi Guvernul şi-a dat acordul pentru preluare, tranzacţia încă nu se poate face. De mai bine de un an municipalitatea aşteaptă o hotărâre a instanţei de judecată, mai exact un certificat de grefă, fără de care preluarea nu e posibilă.

O firmă care a construit un bloc de locuinţe în zonă a dat în judecată Primăria, invocând dreptul de proprietate asupra unui teren vecin cu cel de 66.400 de metri pătraţi vizat de Primărie, iar transferul de proprietate între autorităţile locale şi MApN nu se poate realiza până la stingerea litigiului.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

„Este mare păcat! De un an aşteptăm. Acolo vrem să facem patru investiţii mari: două terenuri de sport, un drum de legătură între Calea Drăgăşani şi strada Stadionului, cu piste pentru bicicliști, o extindere a cimitirului şi reabilitarea canalului pluvial Turceşti, canal care ne-a dat mari bătăi de cap anul trecut, atunci când a plouat abundent. Sperăm ca situaţia să se rezolve cât mai rapid.”, ne-a declarat viceprimarul cu atribuţii de primar Cornel Ionică. (Foto: Cartier Trivale)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90