Donaris 930 x 122

bradu

Primarul Dan Stroe, mesaj special pentru locuitorii din Bradu

Primarul Dan Stroe, mesaj special pentru locuitorii din Bradu

Citiți și: Anunț foarte important! Are loc mâine, lângă Pitești

În contextul pandemiei de coronavirus, valul IV, primarul comunei Bradu, Dan Stroe (foto), are un mesaj special pentru locuitorii din localitatea pe care o conduce.

Citiți și: Rupt de beat, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat cu mașina!

 

„În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru spiritul civic și responsabilitatea de care ați dat dovadă în respectarea măsurilor stabilite pentru limitarea propagării virusului SARS-CoV-2.

Apreciez solidaritatea și responsabilitatea dumneavoastră și vreau să vă reamintesc că măsurile luate pentru protejarea individuală, dar și a celor dragi, sunt esențiale în această perioadă. Virusul poate fi ținut la distanță.

Să respectăm cele trei măsuri esențiale: purtarea măștii, spălatul mâinilor și distanțarea fizică! Să rămânem în continuare vigilenți și să respectăm recomandările specialiștilor!

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă doresc sănătate!”, transmite Dan Stroe.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90