NOR CURIER 930X122

ion gergescu

PRIMARUL GEORGESCU ÎI FACE CONCURENŢĂ LUI PENDIUC CU O FÂNTÂNĂ ARTEZIANĂ CA-N FILME!

Piteştiul primarului Tudor Pendiuc (PSD) are o fântână arteziană muzicală de peste 1 milion de euro. Nici primarul Ion Georgescu (PSD), de la Mioveni, nu se lasă mai prejos.

Citiți și: Argeș. Accident grav: Un bolid de lux, Mercedes a intrat frontal într‐un stâlp

Primăria Mioveni va organiza pe 8 martie, de la ora 19, inaugurarea fântânii arteziene din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor.

„Este un proiect la care ţin foarte mult, care va ridica gradul de atractivitate a oraşului Mioveni. Fântâna este formată din 28 de jeturi spumante de apă, de înălţimi diferite, crescând de la aproximativ 1 metru pe exterior la aproximativ 2,5 metri în centru. Prin lămpile cu leduri RGB, spoturile submersibile și îmbinarea armonioasă a jocurilor de apă şi lumină fântâna creează diverse efecte optice, de care se vor bucura toate persoanele ce vor tranzita centrul oraşului. De asemenea, fântâna va anima platoul prin feeria de lumini din timpul nopţii, creată de lămpi prin îmbinarea exploziei apei cu jocul de culori: roşu, albastru, violet, galben şi verde”, spune Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90