New Profesional Consult 930 x 122

anaf

PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS CONFIRMAT ÎN ANAF

ANAF, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș, informează: “Un caz pozitiv de infectare cu coronavirus a fost confirmat în cadrul Direcției Regionale a Finanțelor Publice Brașov – Trezoreria Brașov, care a fost comunicat și Direcției de Sănătate Publică.

Citiți și: ANAF, în control la Dragonul Roșu. Amenzi grele

Precizăm că funcționarul în cauză nu desfășura activitate cu publicul.

Au fost dispuse, ca măsuri imediate, dezinfecția tuturor spațiilor din cadrul DGRFP Brașov, izolarea la domiciliu a angajaților care au avut contact cu persoana diagnosticată pozitiv și informarea structurilor din subordine pentru adoptarea oricăror măsuri pentru limitarea răspândirii infecției cu coronavirus (COVID-19).

Citiți și: Cum vă puteți verifica șefii: totul este public!

Conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală urmărește cu atenție evoluția situației actuale și întreprinde toate măsurile necesare, astfel încât atât contribuabilii, cât și angajații să fie în siguranță în unitățile fiscale”.

Obligațiile fiscale pot fi îndeplinite folosind metode de comunicare la distanță prin intermediul Spațiului Privat Virtual (pentru depunerea declarațiilor și obținerea de informații), iar plata poate fi făcută prin internet banking sau ghiseul.ro.

Informații generale în domeniul fiscal și IT puteți obține prin apelarea call-center-ului, la numărul de telefon 031.403.91.60.

Contribuabilii care nu sunt înrolați în Spațiul Privat Virtual pot utiliza formularul de contact de pe site-ul Agenției pentru a obține informații generale în domeniul fiscal și IT. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 X 90 POSADA 3