EcoMoto 930×122

desen

PRIVEȘTE! STUDENTA DIN PITEȘTI CARE DESENEAZĂ PORTRETE DE VEDETE! VEZI GALERIE FOTO!

Este studentă în ultimul an la Facultatea de Mecanică şi Tehnologie (specializarea Inginerie Economică Industrială) a Universității Pitești. Bianca Poenaşu, pasionată de desen încă de când era mică, îşi uimeşte colegii, prietenii și apropiaţii cu talentul ei. A venit timpul să vă uimiți și voi!

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Desenează orice: de la portrete și caricaturi până la tablouri în ulei de pânză şi picturi pe pereţi. Este, după cum ne-o mărturiseşte, modul prin care se relaxează. Nu are niciun curs de specialitate, doar talent nativ! Când era copil a participat la concursuri de desene pe asfalt. A câştigat atunci și un loc I și un loc II pentru o fundaţie („Zimbrul Carpatin”). Ca să nu îşi piardă îndemânarea, Bianca a luat contact şi cu o pensiune, acolo unde a realizat mai multe tablouri pentru camerele ei. Pentru că îi face plăcere, le oferă tablouri şi desene prietenilor.

Bianca Poenașu desenează peisaje parcă rupte din rai, dar și caricaturi şi portrete ale vedetelor: Eddy Murphy, Jessica Alba, Penelope Cruz, Johnny Depp, Angelina Jolie, Adele, Avril Lavigne, Megan Fox, Haugh Larie (din serialul DR. House), Robert Downez Jr. (din Sherlock Holmes) sau Cristi Minculescu.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

„Arta în ziua de azi nu mai e atât de preţuită ca în trecut. Pentru a face, de exemplu, un tablou, sunt implicate mai multe lucruri, de la răbdare şi multă muncă până la resurse materiale. Eu evaluez ceea ce realizez şi pun un preţ pe care îl consider nu foarte mare, deoarece ştiu că dacă e foarte scump nu se cumpără. Nefăcând studii de specialitate, nu pot avea pretenţia ca ceea ce fac eu să fie foarte scump – aşa cum este pictura unui pictor renumit”, ne spune studenta. Vinde la cerere, iar prețul pornește undeva de la 50 de lei. Pe viitor vrea să ajungă un bun inginer, dar nu uită nici de pasiunea ei. Îşi va cultiva talentul, pentru că doar desenatul și pictatul îi oferă cu adevărat o stare de linişte și de relaxare.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3