Donaris 930 x 122

dn 73

PRIVIȚI ȘI VĂ CRUCIȚI! PE SCUTER FĂRĂ CASCĂ ȘI CU 100 DE KM LA ORĂ!

Numărul accidentelor rutiere de pe șoselele din Argeș este alarmant de mare. Degeaba publică presa, în repetate rânduri, știri cu persoane decedate sau grav rănite în accidente de circulație. Degeaba avertizează Poliția asupra consecințelor letale pe care le pot avea viteza mare, neatenția sau șofatul sub influența băuturilor alcoolice. Inconștiența, ca să nu spunem prostia, unora, nu puțini, dintre participanții la trafic este strigătoare la cer.

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

Priviți fotografiile! Au fost făcute de echipa noastră pe drumul național 73, pe tronsonul Pitești-Mioveni. Bărbatul conduce un scuter fără să aibă cască de protecție și cu circa 100 de km pe oră, cu mult peste viteza maxim admisă pe astfel de artere rutiere!

În cazul unui eventual accident, fără cască și la o asemenea viteză, bărbatul ar fi avut puține șanse să scape cu viață.

Citiți și: Viteza uluitoare a unui polițist în localitate: prins cu 138km/oră. Limita era de 50

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3