930×122 CAPRA 5

elevi

Profesorii care se vor titulariza vor primi o primă de instalare

Veste mare pentru profesorii care se titularizează!

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că profesorii care se vor titulariza în mediul rural ar putea primi o primă de instalare în valoare de 3 salarii medii brute pe economie.

Ministrul a prezentat mai multe propuneri pe care ministerul Educaţiei le-a acceptat în cadrul dezbaterii pe proiectele legilor Educaţiei şi care se vor regăsi în noua formă a textelor normative.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

„Am agreat ca pentru acele cadre didactice care se vor titulariza în şcoli din mediul rural, din mediul izolat, va exista şi o primă de instalare. În momentul de faţă luăm în considerare trei salarii medii brute pe economie – primă de instalare pentru cadrele didactice care vor decide să se titularizeze în şcoli din mediul rural. Sigur va exista şi o perioadă de timp minimă în care acei profesori care au decis să se titularizeze în mediul rural vor exercita actul educaţional în interesul acelor copii din mediul rural”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Ministrul s-a referit şi la integrarea copiilor cu cerinţe educaţionale speciale în învăţământul de masă, menţionând că cei care au forme uşoare de afecţiuni vor fi preluaţi în învăţământul de masă gradual.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3