930X122 MAIA

1 decembrie

PROGRAMUL CU PUBLICUL AL CENTRELOR CEZ

Centrele de relaţii cu clienţii CEZ nu vor avea program de lucru cu publicul în zilele de luni, 30 noiembrie, şi marți, 1 decembrie, zile de sărbătoare legală și nelucrătoare, anunță furnizorul de electricitate.

Citiți și: Veste uriașă pentru clienții celui mai mare furnizor de energie electrică!

Activitatea va fi reluată miercuri, 2 decembrie, și se da desfășura corespunzător programului normal din zilele lucrătoare: între orele 8 și 16 sau 8 și 17 în cazul Centrelor de relaţii cu clienţii CEZ din municipiile-reşedinţă de judeţ (Pitești, Alexandria, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea, Slatina și Târgu Jiu).

CEZ Distribuție mai precizează că pentru zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie în Argeș și în celelalte județe pe care le deservește nu au fost planificate întreruperi programate pentru executarea de lucrări de investiții sau mentenanță. Totodată, CEZ Distribuție anunță că a suplimentat numărul de ture de servire operativă pentru această perioadă, în vederea asigurării continuităţii în alimentarea cu energie electrică și pentru intervenția rapidă în caz de avarii.

Citiți și: Elevii din clasele primare ar putea învăța doar dimineața

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

SMART KIDS 570×90