Donaris 930 x 122

autobuze

PROIECT: STUDENȚII DE LA UNIVERSITĂȚILE PITEȘTENE, GRATIS CU AUTOBUZUL

Un consilier local PNL a depus astăzi la Primărie un proiect de hotărâre de mare interes pentru studenții, indiferent dacă sunt sau nu din oraș, care învață la cele două universități din Pitești.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Consilierul propune ca municipalitatea să subvenționeze pentru studenți 50% din tariful abonamentului de transport pe autobuzele Publitrans.

„Aceasta înseamnă că de la 1 octombrie, dacă acest proiect va fi adoptat de Consiliul Local Pitești, există posibilitatea ca studenții universităților piteștene să circule gratuit pe autobuzele Publitrans (municipalitatea subvenționând 50%, iar universitățile, din alocările de la buget, să le deconteze studenților cealaltă parte de 50%). Sunt optimist și cred că acest lucru se va întâmpla.”, a anunțat consilierul cu puțin timp în urmă.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Cadru didactic la Universitatea Pitești, inițiatorul  spune că a fost inspirat în demersul lui de proiectul colegului său de partid consilierul Mihail Tudor, care, vă amintim, a depus la Primărie o inițiativă similară, care prevede transport gratuit în oraș pe autobuzele Publitrans pentru toți elevii de la unitățile de învățământ din Pitești. Detalii, aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/spuneti-va-parerea-elevii-din-pitesti-gratis-cu-autobuzul/.

Potrivit procedurilor, proiectul va fi publicat pe site-ul Primăriei. După câteva zile în care va sta în dezbatere publică el va fi trecut pe ordinea de zi a următoarei ședințe ordinare în plen a Consiliului Local, de la sfârșitul lunii septembrie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90