EcoMoto 930×122

costesti

PROIECTIL NEEXPLODAT, GĂSIT ÎN COSTEȘTI

Un argeșean a avut parte azi-dimineață de o surpriză neplăcută: în timp ce săpa a descoperit un proiectil neexplodat. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, s-a întâmplat în orașul Costești, pe strada Podul Broșteni, de fapt un drum forestier, conform sursei citate. Localnicul s-a speriat și a cerut intervenția autorităților.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

În urma sesizării primită de autorități de la cetățean, un echipaj pirotehnic de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit de urgență la fața locului. Pirotehniștii au constatat că este un proiectil de calibrul 88 de mm, trecut prin gura de foc, provenit din Al Doilea Război Mondial.

Proiectilul a fost ridicat, transportat și depozitat în loc sigur, urmând să fie distrus, potrivit procedurilor existente pentru astfel de situații. (Foto Arhivă: bunadimineata.ro)

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3