930 x122 grota rece

bradu

PROPRIETARI DE VILE RECLAMAȚI. AMENINȚAȚI CU FLAGRANTUL

UPDATE: Viceprimarul Sorin Apostoliceanu a reacționat rapid, iar Salubritatea a ridicat gunoiul din zonă (vezi foto de mai jos!). 

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

„Colegii de la Salubritate au terminat curățenia. Dacă puteți să le faceți poze celor care aruncă gunoiul, ne-ați ajuta. Colegii de la Poliția Locală încearcă să îi amendeze pe cei care aruncă ilegal gunoiul acolo.”, îi transmite Apostoliceanu cetățeanului a cărui reclamație a fost rezolvată. 

Proprietari de vile reclamați. Zona Pitești nu excelează din punct de vedere al curățeniei stradale. Din contră. O bună parte din vină o poartă simplii cetățeni.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Cu un uriaș deficit de educație și de bun simț, barbarii aruncă gunoaiele la voia întâmplării și, nu de puține ori, la adăpostul întunericului pentru a nu fi prinși de polițiști.

Este și cazul indivizilor care au transformat o rampă de gunoi de la blocul B4 din cartierul Prundu într-o cocină. Fotografia făcută de un cetățean, pe bună dreptate revoltat de asaltul neciopliților, și pe care v-o prezentăm vorbește de la sine.

Cetățeanul știe și cine sunt barbarii: „Gunoiul abia a fost ridicat, dar cei de la vilele din Bradu, platou Prundu, în câteva minute după aceea și-au depozitat mizeriile.”

Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului, s-a autosesizat și îi răspunde cetățeanului: „Colegii de la Salubritate vor ridica gunoaiele în cel mai scurt timp. Poliția Locală va încerca să descopere cine le-a depozitat, iar polițiștii locali vor patrula mai des prin zona respectivă pentru a-i prinde în flagrant.”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90