EcoMoto 930×122

bulevardul eroilor

PROPRIETATEA PRIVATĂ E SFÂNTĂ! VEZI CU CE PRIVELIȘTI NE „ÎNCÂNTĂ”!

La noi ca la nimeni! Proprietatea privată e atât de „sfântă” încât nimeni și nimic nu o pot pune la punct atunci când atentează la bun simț și curățenie.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Pe bulevardul „Eroilor”, una dintre principalele artere rutiere ale Piteștiului, curțile unor case de pe marginea străzii mustesc de gunoaie. E vorba de case nelocuite sau de terenuri puse în vânzare. Dar care au proprietari. Cea mai de groază imagine o oferă gardul unei proprietăți situată peste drum de Muzeul Județean, imediat cum urci pe bulevard. Plasa care acoperea gardul de metal este ferfeniță de o bună bucată de vreme.

Deși mizeria persistă de mult timp, autoritățile nu iau măsuri. Nici Primăria, nici Garda de Mediu. Dacă toate acestea sunt proprietăți private, nu înseamnă că situația poate fi tolerată. Ba iată că se poate!

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90