NOR CURIER 930X122

miting

PROTEST DE UNUL SINGUR ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI!

Se poate spune că seria mitingurilor duminicale din Piața „Vasile Milea”, din centrul Piteștiului, a continuat și astăzi.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Chiar dacă de această dată organizatorii nu au primit autorizație, Primăria invocând desfășurarea în Piață a Târgului Mărțișor, revendicările protestatarilor s-au făcut auzite prin vocea unui singur om. Alex Sybinschi, o prezență obișnuită la mitingurile din ultimele săptămâni, a afișat câteva dintre doleanțele comunității Vrem Piteștiul înapoi. De asemenea, el a intrat în vorbă cu trecătorii, pe care i-a informat în legătură cu principalele teme ale protestului.

Într-o declarație pentru ePitești, Alex Sybinschi, care are 30 de ani și este administrator la mai multe asociații de proprietari, spune că, de fapt, amplasarea în Piața „Milea” a târgului a reprezentat un subterfugiu pentru împiedicarea organizării și astăzi a unui miting. Sybinschi explică de ce, totuși, a ales să vină și azi în Piață: „Lucrând cu oamenii, zilnic văd nemulțumirile lor, citesc disperarea pe fețele lor… Din 2004 sunt alături de oameni și de problemele acestora. Organizăm mitingurile pentru binele tuturor piteștenilor. Ceea ce s-a întâmplat, cu împiedicarea desfășurării seriei de mitinguri, mi se pare o încercare de a ni se stopa curajul de a ne cere drepturile ca cetațeni, de a cere lămuriri, de a ne exprima liber. La precedentul miting le-am promis cetățenilor că voi fi în Piața Milea în fiecare duminică. Astăzi am fost acolo!”.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • decebal spune:

    oameni frustrati. au nevoie de medicamente impotriva psihozelor nu de proteste si regii ieftine.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90