930X122 MAIA

jandarmeria

PROTESTE ÎN ȘTEFĂNEȘTI. JANDARMERIA ANUNȚĂ

Proteste în Ștefănești. Jandarmeria anunță.

Citiți și: Ultima oră! Klaus Iohannis vine în Argeș!

“Astăzi, 22 februarie 2018, între orele 17 și 19, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării manifestării de protest care va avea loc în oraşul Ştefăneşti, pe suprafaţa de teren din vecinătatea Casei de Cultură.

Menţionăm că această adunare publică este avizată atât astăzi, cât şi în ziua de 25 februarie 2018, între orele 13 și 20.

Citiți și: AUR vrea proteste fără limită de participanți de la 1 august

Pentru asigurarea unui climat de normalitate, reamintim că rolul Jandarmeriei este acela de a le asigura protecţia tuturor participanţilor care îşi exprimă opiniile în mod paşnic şi că Jandarmeria va interveni punctual atunci când apar comportamente de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică.

Le recomandăm participanţilor să se manifeste paşnic şi civilizat, să se îndepărteze de persoanele violente sau care instigă la violenţă şi să respecte recomandările forţelor de ordine.

De asemenea, le recomandăm cetăţenilor să ne semnaleze orice încălcare a prevederilor legale, astfel încât caracterul paşnic al manifestărilor să nu fie denaturat.”, a transmis cu puțin timp în urmă Jandarmeria Argeș.

Amintim că în Ștefănești a fost protest autorizat și în urmă cu două zile. Amănunte (și imagini) despre protestul respectiv și despre cauzele care au scos oamenii în stradă, pe larg AICI.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90