EcoMoto 930×122

bani

PUHOI DE LUME ÎN PITEȘTI LA ÎNTÂLNIREA CU VIDEO-BLOGGERII (VIDEO)

După cum v-am informat, în weekend în jur de 2.000 de persoane, inclusiv din alte oraşe, au venit într-un centru comercial din Pitești ca să-și vadă în carne și oase video-bloggerii preferaţi. Revenim cu noi detalii.

Citiți și: 3.500 de lei în fiecare lună pentru aceste persoane!

https://www.youtube.com/watch?v=LYcYQ5qum9I

Scopul evenimentului a fost strângerea de fonduri pentru Eduard Nonu, piteşteanul în vârstă de 24 de ani bolnav de cancer limfatic. Organizatorii sunt mulțumiți: S-au strâns mult mai mulţi bani decât s-ar fi aşteptat.

Citiți și: Ajutor de minimum 500 de lei de la stat!

Spectacolul a început la ora 17, dar mulţi tineri dornici să prindă un loc în faţă au început să se strângă încă de la ora 15:30. Pe scenă au urcat video-bloggerii Vlad Coste, 10 Lucruri, Vali Dobrogeanu, Selly, Maxşipunct, Tequila, Laura Muşuroaea şi Noaptea târziu, dar şi solistul vocal Alex Pîrvu.

Câţiva membri ai trupei „Street Legacy” au susținut un moment de dans foarte apreciat de public. Și-a dat concursul și Adi Istrate. Băieţii de la Noaptea târziu nu s-au lăsat mai prejos şi au cântat prima lor melodie originală, intitulată „La bunica”.

,,A fost un eveniment reuşit, însă au existat şi mici probleme. Suma minimă care trebuia donată pentru a participa la tombolă a fost de 15 lei. Unii dintre copii şi părinţi nu au înţeles, însă, că acea sumă nu garanta obţinerea unor fotografii sau autografe de la vlogeri, ci strict participarea la tombolă. Au apărut discuţii, oamenii au început să se îmbulzească, iar la un moment dat nici paza nu a mai făcut faţă.’’, spune Bianca Calancea, unul dintre organizatori.

Amintim că evenimentul a fost organizat de doi elevi din clasa a XII-a de la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” din Piteşti, voluntari într-un ONG, Cosmin Andrei Neacşu şi Bianca Calancea. Despre cei doi ePitești a scris și cu alte ocazii: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/doi-elevi-de-la-bratianu-au-ajutat-spitalul-universitar-bucuresti/. (Foto: Facebook Flori Grigoraş)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90