New Profesional Consult 930 x 122

argeseanul

PUȘCĂ, TENIȘI, ȘAMPOANE, SĂPUNURI! CE MAI VINDE ARGEȘEANUL CA SĂ SCAPE DE FOAME!

Pentru că au nevoie, uneori disperată, de bani, argeșenii își vând masiv dintre obiectele sau chiar dintre animalele de companie din casă. De la pisici și lămpi până la parfumuri și încălţăminte purtată!

Citiți și: Vânzările de autoturisme noi au explodat, după slăbirea virusului

De exemplu, un câmpulungean și-a scos la vânzare pe un site specializat o pereche de tenişi. ”Tenişi Vty, mărimea 40, culoarea este albastru închis”, așa sună anunțul postat de proprietar. Suma cerută se ridică la 40 de lei. Argeșenii îşi mai vând şi cămăşile, săpunul, şamponul, butoaiele, blănurile din piele, lenjeriile şi chiar… puşca cu bile.

Nu ne miră la câtă sărăcie este și având în vedere numărul mare de argeșeni care nu au un venit măcar pentru supraviețuire din cauza faptului că nu își găsesc loc de muncă.

Citiți și: CELE MAI VÂNDUTE MAŞINI NOI ÎN ROMÂNIA

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Costica spune:

    Vinde ce are….cine mai are cate ceva….sau vinde ce fura (daca n-are se „imprumuta”) ca oricum nimeni nu le face nimic, (politia mai exista doar in statistici…); cred ca ar trebui propus la jocurile olimpice acest sport – atunci o sa luam si noi medali…pe toate…

  • [email protected] spune:

    Suntem săraci și triști.

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441