930×122 CAPRA 5

argeseanul

PUȘCĂ, TENIȘI, ȘAMPOANE, SĂPUNURI! CE MAI VINDE ARGEȘEANUL CA SĂ SCAPE DE FOAME!

Pentru că au nevoie, uneori disperată, de bani, argeșenii își vând masiv dintre obiectele sau chiar dintre animalele de companie din casă. De la pisici și lămpi până la parfumuri și încălţăminte purtată!

Citiți și: Argeș. Sute de tranzacții pe piața imobiliară

De exemplu, un câmpulungean și-a scos la vânzare pe un site specializat o pereche de tenişi. ”Tenişi Vty, mărimea 40, culoarea este albastru închis”, așa sună anunțul postat de proprietar. Suma cerută se ridică la 40 de lei. Argeșenii îşi mai vând şi cămăşile, săpunul, şamponul, butoaiele, blănurile din piele, lenjeriile şi chiar… puşca cu bile.

Nu ne miră la câtă sărăcie este și având în vedere numărul mare de argeșeni care nu au un venit măcar pentru supraviețuire din cauza faptului că nu își găsesc loc de muncă.

Citiți și: Vânzările de autoturisme noi au explodat, după slăbirea virusului

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Costica spune:

    Vinde ce are….cine mai are cate ceva….sau vinde ce fura (daca n-are se „imprumuta”) ca oricum nimeni nu le face nimic, (politia mai exista doar in statistici…); cred ca ar trebui propus la jocurile olimpice acest sport – atunci o sa luam si noi medali…pe toate…

  • andreea@marketingconceptstore.ro spune:

    Suntem săraci și triști.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90