New Profesional Consult 930 x 122

bicicliști

PUZDERIE DE BICICLIȘTI PE STRĂZILE ORAȘULUI

Cu mic, cu mare, adulți și copii, pasionații de mișcare pe bicicletă au participat astăzi în Pitești la o paradă desfășurată sub deviza „Împarte drumul!”.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Parada a început la orele prânzului în Piața „Vasile Milea” și s-a derulat pe traseul strada Frații Golești-giratoriu Prundu-bulevardul 1 Mai-strada Negru-Vodă-bulevardul Nicolae Bălcescu-giratoriu Dedeman-Calea Bascovului-parcul Lunca Argesului. „Evenimentul și-a propus să educe participanții la trafic în spiritul respectului reciproc, al siguranței și, nu în ultimul rând, al responsabilității sociale. Din dragoste pentru două roți ne dorim să promovăm deplasarea pe două roţi și să schimbăm imaginea acestora prin educarea tuturor participanților la trafic. Acțiunea a urmărit o conștientizare și un semnal de alarmă dat către toți participanții la trafic asupra prezenței pe partea carosabilă a utilizatorilor de vehicule pe două roți.”, au precizat organizatorii.

Menționăm că parada s-a bucurat de protecția Poliției Rutiere. De asemenea, o ambulanță i-a însoțit pe bicicliști.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90