930×122 CAPRA 5

duminică

PUZDERIE DE PITEȘTENI PE TRIVALE

Piteștenii, copii, tineri, părinți și bunici, au profitat astăzi la maxim de ziua deosebit de frumoasă din punct de vedere meteorologic, cu soare și 27 de grade Celsius în termometre.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

Parcurile și terasele au fost înțesate cu lume. Ca de obicei, cel mai căutat s-a dovedit a fi parcul din pădurea Trivale. Cei mai mulți au preferat o plimbare „la picior”, în timp ce alții au optat pentru biciclete, fie ale lor personale, fie închiriate. Pofticioșii au cumpărat porumb fiert, floricele, semințe sau înghețată ori s-au oprit preț de-o oră la o terasă pentru câte-o porție de friptură cu cartofi prăjiți.

Meteorologii au vești bune și pentru începutul săptămânii viitoare: mâine și marți, 9 septembrie, vremea va rămâne frumoasă și caldă, cu temperaturi maxime diurne ca de vară, de până la 30 de grade Celsius.

Citiți și: Pitești/Video: Schimbare la Termo Calor! A fost făcut anunțul

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90