Donaris 930 x 122

piata ceair

RAZIE! POLIȚIA A DAT IAMA ÎN OALELE ȘI DETERGENȚII DIN CEAIR!

Vineri, sâmbătă și astăzi polițiștii de la Secția 1 din Pitești au făcut raiduri în zona Pieţei Ceair, a Bazarului Gheorghe Lazăr și pe străzile Crinului, 9 Mai, Sf. Vineri și Traian Vuia.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Au avut parte de controale 14 întreprinzători particulari și 11 societăți comerciale. Bilanțul? Un dosar de cercetare penală, amenzi de 13.500 de lei și diverse produse confiscate: oale de inox, pahare, pungi, saci, detergenţi, ceasuri, telefoane mobile și obiecte de îmbrăcăminte, toate în valoare de 21.500 de lei. Amenzile au avut ca motiv faptul că mărfurile erau vândute fără documente de proveniență. Printre cei amendați se numără comercianți din București, Pitești și Ștefănești.

Cu dosar de cercetare penală s-a ales un argeșean în vârstă de 48 de ani din comuna Suseni. Individul încerca să vândă în Piața Ceair un număr de 3.800 de țigări străine nefiscalizate. Țigările au fost confiscate, iar bărbatul are acum dosar de cercetare penală pentru contrabandă. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90