New Profesional Consult 930 x 122

cersetori

RAZII PRINTRE CERȘETORII ȘI PROSTITUATELE DIN PITEȘTI

În weekend-ul care a trecut polițiștii Secției 1 din Pitești au făcut razii în vecinătatea bisericilor și în zona Podul Viilor și pe strada Depozitelor. Acțiunile au fost îndreptate împotriva cerșetoriei și a prostituției.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

În ceea ce privește cerșetoria, au fost amendate opt persoane care apelau la mila publică. Cerșetorii amendați și îndepărtați din zonele respective au vârste între 19 și 47 de ani și sunt din municipiile Pitești și Câmpulung Muscel, din orașul Ștefănești și din comunele Merișani, Rociu, Hârtiești și Băbana și unul din localitatea sibiană Avrig. Amenzile au totalizat 800 de lei.

Mai mari, în total 3.000 de lei, au fost amenzile pentru prostituție. La Podul Viilor și pe strada Depozitelor șase prostituate s-au ales cu amenzi. Două dintre ele sunt din București, iar una dintr-o comună din județul Dâmbovița. Celelalte locuiesc în Pitești, în orașul Mioveni și în comuna argeșeană Băbana. Prostituatele amendate au vârste între 26 și 39 de ani.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90