NOR CURIER 930X122

bratianu

COLEGIUL_BRATIANU_DEGRADAT_3

COȘMARUL DE LA COLEGIUL „BRĂTIANU”

Primăria Piteşti intenţionează să reabiliteze cu fonduri din bugetul local vechea clădire a Colegiului Naţional „I.C. Brătianu”. Asta după ce reabilitarea cu bani europeni a fost ratată din cauza neseriozităţii constructorului, care nu a respectat calendarul de lucrări impus de municipalitate. Banii au fost returnați Uniunii Europene.

Citiți și: Teribil! S-a întâmplat la Colegiul ,,Brătianu”!

Pentru anul în curs Primăria a alocat 500.000 de lei. Este, însă, nevoie de mult mai mulţi bani, astfel încât a fost gândită o alocare multianuală de fonduri. Devizul general al lucrărilor arată că necesarul pentru lucrările de la „I.C. Brătianu” însumează 11.500.000 de lei, inclusiv TVA.

Ani și ani de zile profesorii, elevii și părinții elevilor de la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” au așteptat începerea lucrărilor. Clădirea are nevoie de consolidare, aflându-se într-un stadiu avansat de degradare. Când șantierul a fost, în sfârșit, deschis, au răsuflat ușurați. Din păcate, s-au grăbit. Coșmarul continuă. Lucrările s-au împotmolit, din cauza precizată mai sus, iar acum Dumnezeu știe când vor fi gata!

Citiți și: Exclusiv. ,,Nava-amiral” – Colegiul „Brătianu”, gazda unui eveniment de elită

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3