New Profesional Consult 930 x 122

bolid

REGLARE DE CONTURI ÎN STIL MAFIOT ÎN PITEȘTI? CITEȘTE CE SPUNE POLIȚIA!

După cum v-am informat, pompierii au fost chemați aseară să stingă un incendiu la un bolid de lux parcat pe strada Vasile Lupu din Pitești.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

La venirea pompierilor, în 5 minute de la chemarea lor prin numărul de telefon de urgență 112, autoturismul, un BMW seria 5, model 2007, mai ardea mocnit. Asta pentru că proprietarul și alte persoane au intervenit rapid cu mai multe extinctoare.

Polițiștii sosiți la fața locului au prelevat probe, fiind luată în calcul și ipoteza potrivit căreia mașina a fost incendiată de o mână criminală. Cu alte cuvinte, nu este exclusă posibilitatea unei reglări de conturi în stil mafiot. De altfel, Poliția a deschis dosar de cercetare penală.

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 3 Pitești, care au efectuat primele verificări. Din cercetări a reieșit faptul că incendiul ridică suspiciuni. În acest moment s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.”, declară purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir. Poliția cercetează și eventualele motive pentru care proprietarul mașinii și-ar fi putut crea dușmănii.

Mai multe fotografii puteți vedea aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/exclusiv-incendiu-la-un-bolid-de-lux-pe-strada-vasile-lupu-din-pitesti-galerie-foto/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90