SMART KIDS 930X122

anaf

RENUMIT OM DE AFACERI, LOVITURĂ DE LA ANAF

Renumit om de afaceri, lovitură de la ANAF. Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a vândut la licitație două dintre proprietățile lui Sorin Ovidiu Vântu, sechestrate de stat în cauza FNI. Este vorba despre complexul „Lebăda” și complexul „Sulina”, ambele din județul Tulcea.

Citiți și: Lovitură de milioane de lei! Ce urma să ajungă în țară

„Agenția Națională de Administrare Fiscală a valorificat prin licitație două obiective turistice situate în Delta Dunării, respectiv comuna Crișan și orașul Sulina, județul Tulcea, în valoare totală de 19.566.643 de lei. Bunurile imobile valorificate au fost adjudecate la valori mai mari decât prețurile stabilite de evaluatori.”, informează ANAF.

Fiscul precizează că “cele două bunuri imobile valorificate prin licitație erau sechestrate în dosarele penale nr. 36176/3/2012 și nr. 37339/3/2012.” și că „sumele obținute din valorificarea celor două bunuri vor acoperi o parte din sumele care fac obiectul confiscării speciale dispuse de instanță în cadrul celor două dosare de executare silită întocmite pe numele debitorului Sorin Ovidiu Vântu în baza hotărârilor judecătorești.”

Citiți și: Fiscul argeșean transmite un mesaj îngrijorător! Puteți rămâne fără bani

ANAF nu precizează numele cumpărătorilor.

Complexul „Lebăda” se află pe brațul Sulina și are aproape 4 hectare. Proprietatea include, printre altele, hotel, restaurant, bazin de înot, discotecă și popicărie.

Complexul „Sulina” din orașul Sulina, cu o suprafață de 1,4 hectare, este format dintr-un hotel cu 3 etaje și un restaurant. (Foto 1: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90