930 x122 grota rece

ion georgescu

RESPECT! UN BĂRBAT CU PICIOARELE AMPUTATE ÎȘI CURĂȚĂ ZĂPADA DIN FAȚA CURȚII

Un exemplu admirabil a fost prezentat în urmă cu puțin timp pe pagina oficială de socializare a primarului orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Deși are ambele picioare amputate, un bărbat curăță zăpada din fața curții casei sale și de pe trotuar. Născut în 1950, nea’ Angheluș locuiește la casă în cartierul Racovița.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

„O lecție de spirit civic și gospodărire ne-a dat-o un simplu cetățean al orașului, care deși trăiește cu un grav handicap, respectiv ambele picioare amputate, a ieșit din proprie inițiativă să-și curețe zăpada din fața curții și de pe trotuar. Asta în timp ce alți semeni ai noștri, fără handicap sau alte suferințe medicale, se plâng că nu are cine să le curețe zăpada din dreptul ușii!”, afirmă Ion Georgescu.

„Cu toate că echipele responsabile cu deszăpezirea (…) se află în teren încă din timpul nopții, le reamintesc tuturor cetățenilor și agenților economici din oraș că responsabilitatea curățării trotuarului din fața imobilului, a treptelor și a aleii din fața scării de de bloc sau de la intrarea în magazin îi revine fiecăruia!

Pentru a evita eventualele accidente, vă rog să interveniți din proprie inițiativă acolo unde spațiul public se termină și intervine domeniul privat.”, adaugă primarul Mioveniului. (Sursă foto: Facebook Georgescu Ion) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90