NOR CURIER 930X122

egalității

REVOLTĂTOR! ÎN PITEȘTI, UN ȘOFER A LOVIT UN MOTOCICLIST ȘI A FUGIT

Un accident de circulație în care au fost implicate un autoturism BMW și o motocicletă Yamaha a avut loc aseară pe strada Egalității din centrul Piteștiului.

Citiți și: Argeș. Accident! Impact între un autoturism și o motocicletă

Potrivit Biroului Rutier al municipiului, vinovat este șoferul mașinii. Conform sursei citate, conducătorul auto, care circula dinspre Bascov către cartierul Prundu, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, de pe banda 2 pe banda 1. Practic, șoferul i-a tăiat calea motociclistului, care circula regulamentar pe prima bandă. Autoturismul a intrat în coliziune cu motocicleta.

Din fericire, motociclistul, un piteștean în vârstă de 25 de ani, a scăpat doar cu o sperietură zdravănă și cu răni ușoare.

Citiți și: Pitești. Accident! Un motociclist a ajuns la spital

Poliția anunță că șoferul vinovat a părăsit locul accidentului. Deși i s-a aflat identitatea, până acum individul, în vârstă de 41 de ani, din Pitești, încă nu a fost prins. El va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă și fugă de la locul accidentului. (Foto: Arhivă) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90