NOR CURIER 930X122

autostrada

RISC PE AUTOSTRADĂ – CE RECOMANDĂ POLIȚIA

Și astăzi se lucrează pe autostrada A1 București – Pitești.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că până în jurul orei 21 se execută lucrări de reparații la suprafața carosabilă pe sectorul kilometric 50 – 53, pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti. Potrivit sursei citate, circulația este deviată pe prima bandă. La fel se întâmplă și pe sectorul kilometric 21 – 19, dar pe sensul celălalt, spre București, acolo unde până la ora 15 se fac lucrări de reparații şi de înlocuire a glisierei mediene de protecţie.

În atare condiții, în ambele zone există riscul formării de coloane de autovehicule.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

“Pentru a nu se forma coloană de maşini pe banda pe care se execută lucrările, le recomandăm conducătorilor auto să se încadreze din timp pe banda deschisă (intercalând autovehiculele de pe ambele benzi ale sensului de mers, prin manevra de tip „fermoar”).”, precizează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90