930×122 CAPRA 5

olanda

ROMÂN ACUZAT DE TÂLHĂRIE ÎN OLANDA, ARESTAT ÎN PITEȘTI

Polițiștii din Vâlcea au pus în executare un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Olanda pe numele unui român, pentru tâlhărie.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Pentru depistarea acestuia poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE al Centrului de Cooperare Polițienească Internațională.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, din comuna vâlceană Păuşeşti-Măglaşi, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus reţinerea lui pentru 24 de ore.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Individul se află acum în arestul din Pitești al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării ulterioare a acestuia către autoritățile olandeze. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3