New Profesional Consult 930 x 122

24 ianuarie

functionari

ROMÂNII AR PUTEA AVEA ÎNCĂ O ZI LIBERĂ! GUVERNUL E DE ACORD!

O veste bună vine dinspre Palatul Victoria! În ședința sa de astăzi Guvernul și-a dat avizul favorabil pentru o propunere legislativă care prevede instituirea unei noi zile de sărbătoare legală, nelucrătoare, anunță Mediafax.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

Este vorba de 24 ianuarie, ziua în care aniversăm Unirea Principatelor Române. Propunerea care a primit azi OK-ul de la Guvern este inițiată de parlamentari de la mai multe partide. Pentru a deveni lege este nevoie ca Parlamentul să o voteze favorabil. Ar fi cea de a 13-a zi de sărbătoare legală în România.

În prezent, potrivit Codului Muncii, zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează sunt următoarele: 1 şi 2 ianuarie, prima şi a doua zi de Paşti, 1 mai, prima şi a doua zi de Rusalii, 15 august (Adormirea Maicii Domnului), 30 noiembrie (Sfântul Apostol Andrei), 1 decembrie (Ziua Naţională a României) și prima şi a doua zi de Crăciun.

Citiți și: Premierul Ciolacu, schimbare în Guvern. Deja se știe cine este

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90