New Profesional Consult 930 x 122

cnadnr

ROVINIETA, OUT!

Compania Naţională de Autostrăzi și Drumuri Naţionale din România (CNADNR) informează că astăzi, 18 iunie 2016, în urma unor defecțiuni tehnice survenite la sistemul informatic de emitere, gestiune și monitorizare a rovinietei, achiziționarea acesteia, precum și plata taxei de trecere la podurile dunărene (peaj) prin intermediul sistemului sunt oprite.

Citiți și: Șoferi, iată unde sunt camerele pentru rovinietă! Lista completă

Pe perioada în care sistemul nu funcționează nu vor fi emise procese verbale de constatare a contravenției pentru cei surprinși în trafic fără rovinietă/peaj, precizează Compania Naţională de Autostrăzi și Drumuri Naţionale din România.

CNADNR va anunța opinia publică imediat ce defecțiunile vor fi remediate și sistemul va redeveni funcțional.

Citiți și: Cât este noua amendă pentru rovinietă

UPDATE: CNADNR informează că defecțiunile apărute la sistemul informatic de emitere, gestiune și monitorizare a rovinietei au fost remediate, acesta funcționând acum la parametrii optimi. De asemenea, și plata taxei de trecere la podurile dunărene (peaj) se poate face prin utilizarea sistemului (inclusiv SMS), potrivit sursei citate.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90