EcoMoto 930×122

campulung

RUȘINE! PRIVEȘTE CE HAL DE DRUM NAȚIONAL!

DN 73 D, din județul Argeș, care leagă orașul Mioveni de municipiul Câmpulung Muscel, este o adevărată rușine. Vă vine să credeți că în fotografiile făcute de ePitești pe tronsonul Suslănești-Câmpulung este drum național?

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Dezastrul există de ani și ani de zile. Abia de curând Primăria Mioveni, exasperată de indiferența sau neputința Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale, a cerut și a obținut trecerea unei porțiuni din drum în întreținerea sa. Asta după ce în prealabil porțiunea respectivă, până la Țițești, a trecut în administrarea Consiliului Județean Argeș. Este porțiunea care, în sfârșit, va fi reparată și reasfaltată.

Cealaltă, din zona comunei Boteni, va rămâne un dezastru ca și acum. Consiliul Județean și Primăria Mioveni nu și-au asumat responsabilitatea și pentru această porțiune pentru că acolo au loc alunecări de teren, iar o reabilitare ca la carte ar însemna un buget imens, peste posibilitățile celor două instituții.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3