NOR CURIER 930X122

cote

S-A DECIS! ROMÂNIA VA PRIMI PESTE 4.600 DE REFUGIAȚI

În urmă cu puțin timp Comisia Europeană a anunțat cota obligatorie de refugiați pe care urmează să îi primească România.

Citiți și: Breaking: Două mari bănci din România au probleme! Clienții, afectați

Astfel, potrivit Digi 24, în următorii doi ani țara noastră va primi 4.646 de refugiați. Este vorba de refugiați care în prezent se află în Ungaria, Grecia și Italia. Urmează ca propunerea Comisiei Europene să fie validată săptămâna viitoare de Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne.

Și județul Argeș ar putea adăposti o parte dintre refugiații care vor veni în România. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stirea-zilei-argesul-ar-putea-gazdui-refugiati/.

Citiți și: România, cea mai bună din lume la minifotbal! Tricolorii, campioni mondiali!

Amintim că președintele Klaus Iohannis a informat recent că România și-ar putea permite să primească cel mult 1.800 de refugiați. (Foto: AP, preluare adevarul.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90