NOR CURIER 930X122

auchan găvana

S-A ÎNCHIS UN MAGAZIN DIN AUCHAN GĂVANA

Magazinul Humana din incinta Auchan Găvana s-a închis. Decizia a fost luată de patronatul magazinului după eșuarea negocierilor purtate cu reprezentanții centrului comercial pentru o nouă chirie.

Citiți și: Un bărbat a murit în parcare la Auchan!

Pe fondul problemelor economice provocate de epidemia de coronavirus, patronatul Humana le-ar fi cerut administratorilor centrului comercial să le reconfigureze spațiul în care funcționa magazinul, în sensul reducerii suprafeței, pentru a putea achita o chirie mai mică (valoarea chiriei lunare era de circa 50.000 de lei, la care se adăugau cheltuielile cu utilitățile).

Reprezentanții Auchan Găvana nu ar fi fost de acord, în aceste condiții patronatul Humana hotărând să închidă definitiv magazinul.

Citiți și: SCANDAL LA AUCHAN GĂVANA

Angajații, care se aflau în șomaj tehnic din cauza problemelor generate de epidemie, au fost anunțați.

Magazinul de haine second-hand Humana din incinta Auchan Găvana funcționa de ani buni, produsele sale de import fiind la mare căutare printre clienți, inclusiv persoane din lumea bună a Piteștiului.

Humana mai are un magazin în hipermarketul Auchan Bradu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90