Donaris 930 x 122

autobuz

TEST CU PRELUNGIRI: AUTOBUZUL ELECTRIC VA STA DOUĂ SĂPTĂMÂNI ÎN PITEȘTI

Cornel Ionică, viceprimarul cu atribuţii de primar al Piteştiului, a anunţat astăzi că autobuzul electric din Cehia va fi testat pe străzile din municipiu începând de vineri, 27 martie, de la ora 11. Ionică a adăugat că perioada de teste a fost prelungită la două săptămâni, față de una cum anunțase inițial.

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

În cele două săptămâni autobuzul electric va circula în special pe traseele centrale (2, 19), dar este posibil şi pe traseele din cartiere. Autoritățile locale şi fabricantul vor să ştie cum se comportă autobuzul pe traseele în pantă, dat fiind faptul că Piteştiul este construit pe patru terase, cu diferenţe de nivel.

„În principiu”, declara ieri același Cornel Ionică pentru ePitești, dar încă nu e bătut în cuie, pe perioada testării piteștenii vor putea călători gratis cu acest autobuz.

Citiți și: Video ireal! O femeie și-a tăiat unghiile în autobuz

Primăria vrea să cumpere cu fonduri europene 40 de astfel de autobuze. Mai multe detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/cum-arata-autobuzul-electric-care-va-fi-testat-pitesti/. (Foto: promotor.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3