Donaris 930 x 122

caldura

S-A DECIS! SE SCUMPEȘTE CĂLDURA ÎN PITEȘTI

S-a decis! Se scumpește căldura în Pitești. Cu puțin timp în urmă, Consiliul Local a aprobat scumpirea gigacaloriei livrate piteștenilor ale căror locuințe sunt racordate la sistemul centralizat de încălzire.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

De la 1 aprilie 2018, prețul va fi de 230 de lei pe gigacalorie. În prezent (de la 1 ianuarie 2017) piteștenii plătesc un preț de facturare de 191,94 de lei pe gigacalorie.

Creșterea prețului este ceva mai blândă față de proiectul inițial anunțat de SC Termo Calor Confort (245 de lei pe gigacalorie, începând de la data de 1 martie 2018 – AICI, amănunte).

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Este doar începutul. Municipalitatea anunță că la toamnă e posibilă o nouă scumpire, spre 250 de lei gigacaloria. Asta în cazul în care Primăria nu va primi suficienți bani de la Guvern la rectificarea de buget din vară, bani care să fie direcționați ca subvenție către Termoficare astfel încât prețul să nu mai urce.

Oricum, din primăvara anului viitor prețul va crește iar, în condițiile în care subvenția va fi eliminată (subiectul pe larg, AICI).

Va fi o nouă lovitură pentru piteșteni, după ce la începutul acestui an administrația Ionică a majorat taxele și impozitele locale (detalii, AICI).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3