New Profesional Consult 930 x 122

accident

AccidentIMEP05

S-A ÎNTÂMPLAT ÎN ALBOTA: A ADORMIT LA VOLAN ȘI S-A RĂSTURNAT CU MAȘINA

Oboseala a fost cauza accidentului rutier care a avut loc pe drumul național 65 Pitești-Slatina, pe raza comunei argeșene Albota.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Un dâmbovițean în vârstă de 46 de ani care se îndrepta dinspre Slatina către Pitești a adormit la volanul autoturismului pe care îl conducea. S-a întâmplat într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta. Mașina a părăsit drumul și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul a avut zile: a scăpat cu viață, suferind numai răni ușoare. Potrivit Poliției Rutiere Argeș, conducătorul auto nu era băut.

Amintim că pe același drum național, dar la Lunca Corbului, s-a produs aseară un alt accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unui biciclist. Detalii despre acest accident puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/infiorator-biciclist-lovit-de-tir-pe-dn-65-pitesti-slatina/. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90