Nisan 930 x 122

anaf

SCANDAL ÎN ANAF: „ESTE ILEGAL!”

Scandal în ANAF: „Este ilegal!” Protestul angajaților din Fisc provoacă tensiune maximă în sistem și nervi în birourile șefilor. Pe fondul acestei tensiuni, președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Bogdan Nicolae Stan, i-a convocat astăzi într-o videoconferință pe șefii direcțiilor regionale ale finanțelor publice.

Citiți și: UN NOU DIRECTOR ÎN ARGEȘ

„Ni s-au raportat mai multe situații în care plățile către Trezorerie au fost refuzate în ultimele zile de către funcționari care protestau.

În Timișoara, de exemplu, au existat angajați ai ANAF al căror comportament a fost sub demnitatea statutului funcționarului public.

Citiți și: RENUMIT OM DE AFACERI, LOVITURĂ DE LA ANAF

În multe administrații financiare încasările au fost afectate din cauza protestelor înregistrate, inclusiv la punctele de lucru ale departamentelor de Trezorerie și contabilitate publică.

Le cer să nu mai blocheze activitatea, acest lucru este ilegal! Mi-am exprimat deschiderea pentru un dialog permanent cu liderii de sindicat. Orice protest trebuie, însă, să respecte legea, ori în cazul acesta cadrul legal a fost de mult timp depășit.”, a spus președintele ANAF, potrivit unui comunicat de presă care ne-a fost transmis de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș.

„Blocarea, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, a activității de colectare are repercusiuni nedorite și, de multe ori, greu de contorizat asupra întregii societăți.”, a avertizat Bogdan Nicolae Stan, conform sursei citate.

Amintim că angajații din județe ai Fiscului protestează, reclamând că proiectul legii salarizării le va tăia din salarii. La greva spontană au participat și salariați ai Finanțelor Publice Argeș. Amănunte despre protest, AICI.

New Profesional Consult-555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066