930×122 CAPRA 5

campulung

SCANDAL SEXUAL CU MINORE. PROFESOR SUSPECTAT

Scandal sexual cu minore. Profesor suspectat. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Piteşti și ofiţeri de poliţie judiciară ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Piteşti au făcut astăzi trei percheziţii domiciliare în municipiul Câmpulung Muscel.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Potrivit DIICOT, perchezițiile s-au desfășurat într-o cauză cu privire la săvârşirea de către mai multe persoane a infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism, act sexual cu un minor și folosirea pornografiei infantile.

“În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând din anul 2015 şi până în prezent, un număr de 4 suspecţi, unul dintre aceştia fiind cadru didactic la o şcoală generală din comuna Poienarii de Muscel, au racolat 20 de tinere minore, pe care le-au adăpostit și exploatat sexual atât în locuințe închiriate, cât și în locuințele suspecților, situate pe raza municipiului Câmpulung, județul Argeș.”, precizează DIICOT. Poliția Argeș informează că cei 4 suspecți au vârste cuprinse între 17 și 70 de ani.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

La sediul DIICOT Piteşti urmau să fie fi aduse, pentru audieri, un număr de 19 persoane. La acțiune au participat și jandarmi. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90