930 x122 grota rece

maxi-taxi

SCANDALUL NAVETIȘTILOR. „AVEȚI STAȚIE LA RAMADA!”

„Aveți stație la Ramada!” Primăria Piteşti a provocat un adevărat scandal prin desființarea stației de maxi-taxi și de autobuze de pe strada Ion Câmpineanu, de lângă Centrul de Diagnostic și Tratament, cu transport către Mioveni.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Persoanele care fac naveta reclamă vehement mutarea stației în zona CNCD, pe strada Depozitelor, dincolo de calea ferată. Chestionat de ePitești, Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteştiului, afirmă că lucrurile stau cu totul altfel.

„Spiritele s-au inflamat degeaba! Staţia de la Expo Parc a fost desfiinţată la solicitarea cetăţenilor din zonă, care nu mai suportau gălăgia şi mizeria făcute de navetişti şi şoferi. Am pus, însă, la dispoziţia navetiştilor o staţie imediat după Hotelul Ramada, trebuie doar să urce Calea Bucureşti. Există astfel în zona Ramada puncte de îmbarcare şi pentru dus, şi pentru întors. Nu merge nimeni la CNCD! Acolo avea autogară, conform licenței, firma care asigură transportul.”, precizează pentru ePitești viceprimarul Sorin Apostoliceanu.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • COSEREA SORIN spune:

    Alt prost, dobitoc, de om politic, oare toti alesii sunt retarzi? ” trebuie doar să urce Calea Bucureşti” ASTA CA SA IL CITEZ, la ce ora sa pleci de acasa ca sa ajungi la servici, la scoala, situate in diferite parti ale PITESTIULUI, apoi la intoarcere la fel? Chiar retardat si primarul si vicele, puteau sa pastreze locatia ca statie , autobuzele si maxi -taxi doar sa tranziteze , ca orice statie, iar autobuzele si MAXI TAXI sa aibe urmatorul traseu: de la CNCD sa urce, sa faca rondul si sa ii imbarce pe pe calatori fara sa mai stationeze.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3