Donaris 930 x 122

polițiști bătuți

    Scene șocante! Polițiști bătuți cu pumnii și picioarele!

    Polițiști bătuți cu pumnii și picioarele pentru că și-au făcut meseria.

    Un șofer băut a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, obligându-i pe agenți să-l urmărească pentru a-l prinde.

    În momentul în care oamenii legii l-au imobilizat pe conducătorul auto, mai multe persoane au sărit în apărarea acestuia și i-au luat la bătaie pe cei doi polițiști.

    Întâmplarea a avut loc într-o comună din Mehedinți și a fost făcută publică de Sindicatul Europol, într-o postare pe Facebook.

    „Prima zi de Paște

    – un apel la 112 sesizează prezența unui șofer băut în trafic;

    – primul echipaj ajunge în zonă, identifică autoturismul în mișcare;

    – șoferul nu oprește la semnalele polițistului rutier și continuă goana prin sat;

    – la un moment dat trage pe dreapta, sare din mașină și escaladează gardul unei case.

    În imaginile surprinse este doar partea în care polițiștii încearcă să-l imobilizeze pe un bărbat care a venit în sprijinul șoferului fugar și care i-a atacat lovindu-i cu pumnii.

    Intervenția colegilor noștri este îngreunată de modul de manifestare a spiritului „civic” de care dau dovadă celelalte persoane venite în sprijinul bărbatului care îi îmbrâncesc și îi lovesc cu picioarele pe polițiști împiedicându-i să realizeze încătușarea.

    În astfel de situații nu putem vorbi decât despre reținerea și arestarea preventivă a tuturor persoanelor care au participat la ultragierea polițiștilor”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90