EcoMoto 930×122

cnir

SCHIMBARE ÎN ARGEȘ PE UN NOD RUTIER IMPORTANT PENTRU DACIA

Schimbare în Argeș pe un nod rutier important pentru Dacia. Un important sens giratoriu din județul Argeș va fi reamenajat și modernizat.

Citiți și: Anunț important la Dacia: au crescut masiv!

Compania Națională de Investiții Rutiere (CNIR) a scos la licitație lucrările de modernizare a sensului giratoriu dintre DN 73 (Pitești-Mioveni-Câmpulung Muscel) și DN 73D (Câmpulung Muscel-Mioveni).

Mai exact, este vorba despre intersecția dintre drumul Pitești-Mioveni-Câmpulung Muscel cu drumul care duce la uzina Automobile Dacia din Mioveni. Este unul dintre cele mai importante noduri rutiere din județul Argeș, pe aici trecând zilnic numeroase TIR-uri cu mașini produse la Dacia.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Valoarea lucrărilor se ridică la circa 5.400.000 de lei, în același lot fiind inclusă și reabilitarea unei intersecții de pe DN1 București-Ploiești. Termenul limită pentru depunerea ofertelor de către firmele interesate este 24 august 2018. Ulterior desemnării constructorului, vor fi cunoscute termenele de execuție.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3