Donaris 930 x 122

ionel ispir

SCHIMBARE LA ȘEFIA POLIȚIEI ARGEȘ

Schimbare la șefia Poliției Argeș. Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat astăzi decretul cu privire la încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului de poliție Ionel Ispir (foto) cu Ministerul Afacerilor Interne.

Citiți și: Argeș: Păgubiți distrași cu tehnici de luptă. Planul unui infractor renumit în Târgoviște

Motivul îl reprezintă pensionarea lui Ispir. Ionel Ispir a condus din anul 2014 Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Rămâne de văzut cine îi va lua locul în fruntea Poliției argeșene. Inspectoratul General al Poliției Române este în măsură să desemneze un nou șef la conducerea Poliției Argeș, până la organizarea concursului.

Citiți și: Puști reținut de Poliție după ce s-a filmat și a făcut accident! Video

Atribuțiile de șef ar putea fi preluate de comisarul șef de poliție Gabriel Gherghe, actualmente acesta fiind unul dintre cei doi adjuncți. Celălalt adjunct, Petre Ionițescu, va ieși și el la pensie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3